J. Vandijk
September 2015. Na verschillende bedrijven heeft de badkamer & toiletman onze badkamer eindelijk gerenoveerd, waarna we geen lekkages meer hadden.Naar volle tevredenheid. Nog steeds zijn wij er blij mee en willen ons toilet weer door hem laten doen. Bedankt voor nu en hopelijk in de toekomst.

R.W.Jaquet
Op aandringen van vrienden hebben wij voor renovatie van onze badkamer en toilet gekozen voor de Badkamer en Toiletman.
Vooruitlopend op de werkzaamheden heeft hij ons een paar goede adviezen aangereikt.
Zijn aanpak van de werkzaamheden zijn goed doordacht en wij zijn dan ook uitermate tevreden over de netheid van zijn werk en blij met het resultaat.
Wij kunnen de Badkamer en Toiletman zeker aanbevelen.

Rein Bemer
Het was een hele klus de verbouwing van onze badkamer. Heeft 3 weken geduurd en de Badkamer en Tolletman (Charles) heeft ondanks wat pechgevalletjes de klus fantastisch geklaard. Werkt zeer nauwkeurig en is zeer flexibel als het gaat om veranderingen/verbeteringen.
Een echte aanrader
Rein en Ria Bemer

R.Mourits
De renovatie van ons toilet is zeer netjes gedaan door De Badkamer & Toilet Man. Alle wensen werden van te voren goed doorgesproken. Het eindresultaat is naar grote tevredenheid van ons. Alles werd weer zorgvuldig opgeruimd en netjes achtergelaten.Wij zouden het bedrijf zeer aanbevelen.

Anita van der Woerdt

De renovatie van mijn badkamer en toilet is op een zeer professionele wijze uitgevoerd door de Badkamer en toiletman.

Dit bedrijf denkt mee met de klant, werkt hard, nauwkeurig en zorgvuldig, levert hoogstaande kwaliteit, is zeer prettig in de omgang en communicatie, werkt netjes en (niet onbelangrijk) laat geen ‘troep’ achter. Belooft wat is afgesproken en is ‘doorzichtig en transparant’.

Kortom een bedrijf dat ik ten zeerste aan eenieder zou aanbevelen.

Mijn renovatie is afgerond en het resultaat is ver boven verwachting. En mijn verwachtingen waren hoog…


Rien en An
De badkamer en toiletman hebben ons toilet naar volle tevredenheid gerenoveerd. Erg goed vakmanschap. Na eerst een perfecte renovatie van onze badkamer, hebben ze nu het toilet weer omgetoverd tot een waar paleisje. Wij geven jullie een dikke 10!

Monique van Wijk
De badkamer en toiletman hebben mijn wc tot zeer grote tevredenheid gerenoveerd. Nauwkeurig vakmanschap staat bij hen hoog in het vaandel. En dat is te zien binnen korte tijd hebben zij mijn toilet een geheel nieuw leven ingeblazen. Zij komen afspraken na en geven eerlijk advies. Ik wil dan ook iedereen aanraden hen te contacten als u een nieuwe badkamer of toilet overweegt.

Jan van Amsterdam
Eindelijk een bedrijf dat goed werk levert en de gemaakte afspraken nakomt. Ook nog voor een leuke prijs. TOP!! Echt een aanrader.

P. Vlietstra
De gehele renovatie van onze badkamer is door het bedrijf “de badkamer & toilet man”, is mede door wat uitstekende tips aan te dragen, geweldig geslaagd. Wij zijn zeer enthousiast over het geleverde werk.

Verena Diepeveen

De badkamer en toiletman heeft onze badkamer naar volle tevredenheid gerenoveerd. Zij leveren heel goed werk, houden zich altijd aan de afspraken en het zijn nog aardige mensen ook. Wat ons betreft een aanrader; als we meer dan vijf sterren zouden kunnen geven, dan zouden we dat zeker doen!

Wouter & Verena Diepeveen

2 gedachten over “Reacties van klanten

  1. De badkamer en toiletman heeft mijn badkamer keurig gerenoveerd. Het ging niet helemaal volgens plan, maar hij was flexibel, paste zich aan, kocht nieuwe spullen en bleef bovenal vriendelijk. Het resultaat is prachtig!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s